Τοποθέτηση Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Ξέχνα πια εκείνες τις μέρες που προσπαθούσες με τις ώρες να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες και κατέληγες γεμάτη κόλλες ή με στραβές βλεφαρίδες ή ακόμη χειρότερα, ξεκολλούσαν στα καλά καθούμενα.
Επειδή δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο, ορίστε μερικές συμβουλές για να τις τοποθετήσεις και να τις αφαιρέσεις εύκολα και γρήγορα!

1: Πριν ξεκινήσεις, μέτρησε το μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων για να βεβαιωθείς ότι ταιριάζουν στο βλέφαρό σου. Εάν είναι πιο μακριές κόντυνε τες στην εξωτερική γωνία με ένα ψαλιδάκι. Έτσι δεν θα καταλήξουν να ξεκολλάνε στην άκρη και να σε ενοχλούν. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες Toyoko, κατασκευασμένες από φυσική τρίχα, τις οποίες θα βρεις σε 8 διαφορετικά σχέδια!

2: Πιάσε τις 2 άκρες των ψεύτικων βλεφαρίδων και λύγισε τες ελαφρά για να σχηματίσουν το σχήμα C, και κράτησε τες έτσι για μερικά δευτερόλεπτα. Θα αποκτήσουν καλύτερη καμπύλη και δεν θα σηκώνονται οι γωνίες όσο προσπαθείς να τις κολλήσεις. Θα γλιτώσεις πολύ κόπο.

Ψεύτικες Βλεφαρίδες Toyoko Με Φυσική Τρίχα

3: Τοποθέτησε κόλλα καλής ποιότητας όπως η Κόλλα Βλεφαρίδων Toyoko για αποτέλεσμα που θα διαρκέσει (γενικά απόφυγε τις κόλλες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία των βλεφαρίδων). Εάν το χέρι σου είναι σταθερό πίεσε απευθείας από το σωληνάριο επάνω στη βάση της ψεύτικης βλεφαρίδας, κατά μήκος της. Έχεις ελαφρώς ασταθές χέρι? Το κόλπο είναι να τοποθετήσεις λίγη κόλλα στην πίσω πλευρά από ένα τσιμπιδάκι φρυδιών ή σε ένα stick  και να το σύρεις κατά μήκος της βάσης όπως στην εικόνα. Μην τσιγγουνευτείς την κόλλα στις άκρες!

4: Περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα για να σταθεροποιηθεί η κόλλα (μπορείς επίσης να φυσήξεις λίγο την κόλλα ή να κουνήσεις απαλά τη βλεφαρίδα και έπειτα να την τοποθετήσεις). Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην γλιστρήσει όταν επιχειρήσεις να την τοποθετήσεις. 

5: Τοποθέτησέ την με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται κατά μήκος του βλεφάρου, ακριβώς πάνω από τις αληθινές βλεφαρίδες, χωρίς να αγγίζει όμως το βλέφαρο. Η κόλλα μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανής, οπότε μην ανησυχείς αν σου έχει ξεφύγει λίγη επάνω στο δέρμα. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή για Mαύρη Kόλλα Bλεφαρίδων Toyoko.

6: Αφού τελειώσεις με την τοποθέτηση των βλεφαρίδων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη μάσκαρά σου. Αυτό θα βοηθήσει την καλύτερη σταθεροποίηση των ψεύτικων βλεφαρίδων επάνω στις δικές σου.

7: Εάν παρατηρήσεις κάποιο μικρό κενό στο βλέφαρο ανάμεσα από τις κανονικές και τις ψεύτικες βλεφαρίδες δεν χρειάζεται να τις βγάλεις και να τις ξαναβάλεις! Απλώς γέμισε το κενό με μαύρη ματ σκιά ματιών ή ακόμη και μολύβι. Επιπλέον θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση.  

Συμβουλές Αφαίρεσης: Πάντα να αφαιρείς τις ψεύτικες βλεφαρίδες πριν  αφαιρέσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ. Πρώτα μαλάκωσε την κόλλα με μία μπατονέτα την οποία έχεις βουτήξει σε γαλάκτωμα καθαρισμού ή άλλο λιπαρό υγρό σαπούνι ντεμακιγιάζ. Τρίψε τη μπατονέτα κατά μήκος της κόλλας για να αρχίσει να ξεκολλάει. Καθώς έχεις τα μάτια ανοιχτά πιάσε προσεκτικά την εξωτερική άκρη της ψεύτικης βλεφαρίδας. Κλείσε το βλέφαρο και τράβηξε απαλά τη ψεύτικη βλεφαρίδα με φορά από την εξωτερική προς την εσωτερική γωνία του ματιού, κρατώντας κόντρα το δέρμα με το άλλο χέρι.