Μάσκα Προσώπου Με Ενεργό Άνθρακα Για Λιπαρή Επιδερμίδα

Όταν ακούς για λιπαρή επιδερμίδα ένας πράγμα σου πάει στο μυαλό...
Ο Ενεργός Άνθρακας!

Μην προσπαθείς να ρυθμίσεις το περιττό σμήγμα με ισχυρά χημικά προϊόντα που καταστρέφουν την ισορροπία του pH της επιδερμίδας, γιατί θα καταλήξεις με τα αντίθετα αποτελέσματα.
Η λύση βρίσκεται στα προϊόντα που αντιμετωπίζουν τη λιπαρότητα χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα!
Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από αυτά και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις λιπαρές επιδερμίδες καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και απομακρύνει τις ρυπογόνες ουσίες και τη σκόνη του περιβάλλοντος.

Μάσκα προσώπου

Η μάσκα προσώπου με άνθρακα είναι απαραίτητη εάν φοράς καθημερινά makeup και εάν ζεις σε αστικό κέντρο.
Η σκόνη και οι ρύποι φράσσουν τους πόρους και επιβαρύνουν τη λιπαρή επιδερμίδα, δημιουργώντας ερεθισμούς, σπυράκια ή ακμή.
Αναζήτησε την κατάλληλη για την επιδερμίδα σου.
Η μάσκα Dr Kraut Milano - Detox Black Mask με άνθρακα και άργιλο καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.

Υφασμάτινη μάσκα

Η υφασμάτινη μάσκα ενυδατώνει ενώ παράλληλα αποτοξινώνει το δέρμα, αφήνοντάς το λαμπερό και φρέσκο, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
Η ειδική συσκευασία μίας χρήσης επιτρέπει να την έχεις μαζί σου στα ταξίδια.
Η μάσκα Iroha Nature Black Detox Tissue Mask είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς.
Παρέχει βαθύ καθαρισμό, έχει αντιοξειδωτική δράση, επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα, αναζωογονεί και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης,  χάρη στον ενεργό άνθρακα, το υαλουρονικό οξύ και τα εκχυλίσματα φυσικών συστατικών που περιέχει.